/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Hvem vi er?

Vår nettstedsadresse er: https://www.247nursing.no/

24/7 Nursing  AS   

Org.nr. 994852698

Lørenskog
Mob/sms: 411 20 375

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn, enten automatisk eller frivillig fra deg også behandlet på/av https://www.247nursing.no/. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos https://www.247nursing.no/  og din rett til å få denne informasjonen slettet.

Vi vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Hva slags informasjon samles inn når du besøker vår nettside?

opplysninger som automatisk blir samlet inn: 

Din IP-adresse 

Nettleseren og enheten du bruker 

Dato og tidspunktet for ditt besøk. og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold. 

Hva blir registrert når du Kontakter oss? 

navn 

kontaktopplysninger som e-postadresse og kommentarer som skrives i kommentarfeltet. 

Denne informasjonen benytter vi til bruk i vår kundeservice.  

Dine rettigheter

Dersom du har lagt igjen informasjon på vårt nettsted, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysninger vi har om deg. Da vil all informasjon vi har om deg omfattes i denne filen. Videre så kan du be om at vi sletter ale personopplysninger vi har vedrørende deg.

Med unntak om opplysninger som vi er pålagt å lagre av juridiske, sikkerhetsmessige årsaker eller administrative grunner. 

Informasjonskapsler (cookies) 

Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene

Opplysningskrav fra Bransjelovgivning 

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.  

Close Menu